Xperia Play'den Yeni Bilgiler Yayınlandı!

Sonunda, mobil oyunculukta iPhone'un karşısına bir rakip çıkıyor.
13.02.2011 23:50 Samet Konuksal


     İlk olarak internet ortamında "Playstation Phone" adıyla ortaya çıkan Xperia Play hakkında yeni bilgiler Sony Ericsson tarafından, bu akşam yapılan basın konferansıyla açıklandı.
 
     Bu sonbaharda piyasaya sunulacağı açıklanan Xperia Play'in çıkışı için, 20'den fazla şirketle anlaşılmış. Çıktığı gün 50'den fazla oyun seçeneğiyle çıkacak olan Xperia Play'in pil ömrü, oyun oynarken 5 saatin üstüne kadar çıkabiliyor.
 
      Ayrıca Xperia Play'in pil ömrü, kesintisiz olarak MP3 dinlerken 30.5 saate kadar yükseliyor. Xperia Play'in tanıtım videolarına baktığımızda, konsolun çıkışında EA, Gameloft gibi mobil oyun devlerinin de imzasının bulunacağını görüyoruz.
 
      Görüntülere, tanıtım videolarına ve Xperia Play'in teknik özelliklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Daha fazla bilgiler yayınlandıkça sitemizde bulabileceğinizi unutmayın.
 
 
 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xperia Play Platformlar: PSP Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler