"Xperia Play'in Sonu N-Gage Gibi Olmayacak"

PlayStation'a özel bazı yapımlar Xperia Play için de özel olarak geliştirildi.
04.07.2011 12:49 Gökhan Yılmaz

 
     Sony Ericsson, cep telefonu ve el konsolunu birleştirdiği Xperia Play'in kaderinin N-Gage gibi olmayacağı konusunda ısrar ediyor. Nokia N-Gage, 2003 yılında çıkarak 2010'da sona ulaşmıştı.
 
     N-Gage'in oyun oynamayı zorlaştıran butonları ve telefon görüşmesi yapmak için garip bir şekilde kullanma zorunluluğu olduğu için başarısız olduğu düşünülüyor. PlayStation markası taşıyan Xperia Play ise en azından telefon gibi görünüyor. Bu konu hakkında Sony Ericsson'dan Dom Neil-Dwyer, "Çünkü bir akıllı telefon değildi, hatta telefon bile değildi. Xperia Play'e bakarsanız dik tuttuğunuzda bir akıllı telefon, yan tutarak gizli tuşlarını açtığınızda ise harika bir oyun cihazına dönüştüğünü görüyorsunuz." yorumunda bulunuyor.
 
     Xperia Play geçtiğimiz Nisan ayında İngiltere'de satışa çıktı. 60'dan fazla oyun ile açılış yapan ürün, bu oyunlara sahip olabilmek için indirilebilir bir servis sunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xperia Play Platformlar: PSP Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 1 Saat önce The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 5 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 7 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 7 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler