Yeni Transformers'ın Geliştiricisi Belli Oldu

17.02.2014 08:27 Alkan Adakaner


     Transformers: Rise Of The Dark Spark duyurulduğunda oyuncuların en çok merak ettiği konulardan biri de geliştiricinin hangi stüdyo olacağıydı. Daha önce başarılı Transformers oyunları hazırlayan High Moon Studios'un oyunu geliştirmesini isteyenlerin sayısı hiç de az değildi.
 
     Ortaya çıkan bilgilere göre Bioware için Mass Effect 3'ün Wii U sürümünü geliştiren ve Dragon Age: Origins'in Xbox 360 ve  PS3 sürümlerinde yardımcı olan Edge Of Reality oyunun geliştiricisi olacak.
 
    Bu arada oyunun Nintendo 3DS sürümü ise Way Forward tarafından geliştiriliyor. Transformers: Rise Of The Dark Spark'ın 3DS sürümünün diğer sürümlerden farklı bir yapıya sahip olacağı söyleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Transformers: Rise of the Dark Spark Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Edge of Reality Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler