Zelda: Link to the Past II'de Dark World da Olacak

A Link to the Past II bu serinin ilk oyununa benzer kamera açısına sahip olacak
02.05.2013 09:47 Alkan Adakaner


     The Legend of Zelda: A Link to the Past II ile ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Serinin başındaki isim Eiji Aonuma tarafından yapılan açıklamalara göre 3DS'e özel olarak hazırlanan oyunda birbirlerinin alternatifi olan Light World ve Dark World da bulunacak.
 
     Şu ana kadar sadece A Link to the Past ve Four Swords Adventures'ta Dark World bulunuyordu. Diğer bütün Zelda oyunları ise Light World'ta geçiyordu. Bunun yanı sıra A Link to the Past II'nin serinin diğer oyunlarından oldukça farklı olacağı da belirtiliyor.

    Zelda: A link to the Past II'deki duvarlarda yürüme olayının ise The Legend of Zelda: Ocarina of Time‘daki Phantom Ganon'dan alındığını söyleyen Aonuma, bu gücü ana karakterimiz Link'e de vermek istemiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler