Zombi Oyunu Severler, VGA'yı Bekleyin!

20.11.2010 20:31 Samet Konuksal


 
 
     En iyilerin yarışacağı Video Game Awards 2010'a son 20 gün kaldı. Spike TV ise heyecanı daha fazla arttırmak için yeni videolar yayınlamaya devam ediyor.
 
     Spike TV'nin bugün yayınladığı videoda, 2010'un en iyi oyunlarının yarışacağı vurgulanırken, sonrasında ise daha önce görülmemiş, "Dünyada ilk kez" kısmında BioWare'in yayınlamış olduğu barkodlar, daha önce söylentisi çıkmış NFL Blitz oyununun yanı sıra bir de yukarıdaki posteri görüyoruz. 
 
     Açık olarak bir zombi oyununun geleceğini gördüğümüz bu poster, internet sitelerinde yapılan bazı tahminlere göre Left 4 Dead 3 veya Left 4 Dead serisinin PS3'e uyarlanmasıyla ilgili olabilir. Zirâ, son zamanlarda Valve ile Sony epey içli dışlı olduğunu hatırlatalım. 
 
     Bunların yanı sıra, bugün Sony'nin haberini verdiği PS3'e özel yapılacak oyun, bu posterle ilgili de olabilir. Ancak Left 4 Dead serisini oynamış ve serinin blogunda yayınlanan posterleri, resimleri takip etmiş biri olarak, bunun Valve'nin işi olduğunu düşünüyorum. Ek olarak, resimdeki ters olarak yazılan "1 of 3" yazısı da dikkatleri çekiyor.
 
     Her zamanki gibi en iyisi 11 Aralık'ı beklemek... İşte bahsedilen video; (Poster 20. saniyede.)

 
 
 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left 4 Dead 2 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler