İlk Türk MMOFPS Oyunu Zula'nın Açık Beta Süreci Başladı

24.02.2015 13:06 Tunahan Safdır

 
     İlk Türk MMOFPS oyunu Zula kapalı beta sürecinden açık betaya geçti. Hem hikâyesi hem de oyun içi karakterler açısından popüler Türk dizilerinden esinlenen Zula oyunculara İstanbul’un Üsküdar gibi tarihi bölgelerinin sokaklarında veya Levent durağı gibi metro istasyonlarında oyun deneyimi yaşamayı vadediyor.
 
     Oyundaki esinlenilmiş karakterlere baktığımızda, Diyarbakırlı Azad Kara, Çeçen Şamil Dudayev, Ankaralı Şahin Kılıç, Fransız Pierre Julliard, İngiliz Edward Moore, Karadeniz Fırtınası Yunus Şanlı, Rus Ivan Vasilyev ve tim lideri Demir Erez öne çıkan isimlerden.
 
     Takım turnuvalarının yanı sıra bireysel rekabete yönelik “Aranıyor” modu da kapalı beta sürecinde oynanabilir olarak oyunculara sunulmuştu. Şu an açık betada olan Zula adına daha detaylı bilgi ve kayıt için bu adrese bakabilirsiniz.
 
     Oyunla ilgili görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ZULA Platformlar: PC Geliştirici: Madbyte Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 3 Saat önce The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 7 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 9 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 9 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler