2 Yeni Wipeout Oyunu Yolda Gibi

Wipeout serisi kendini özletmeye başlamıştı
04.05.2011 10:10 Alkan Adakaner


       Wipeout serisi Playstation markasının en köklü oyunları arasında bulunuyor. Psygnosis tarafından yaratılan bu seri, bu firmanın Sony tarafından satın alınmasından sonra yoluna "Playstation'a özel olarak" devam etmişti.

      Şimdi bu ünlü serinin devam oyunları yolda gibi görünüyor. Ortaya çıkan iki yeni web alan adına bakacak olursak "Wipeout Trinity" ve "Wipeout 2048" adlı oyunların geliştirildiğini söyleyebiliriz.

      Bu iki oyundan Wipeout 2048'in Sony'nin yeni taşınabilir oyun cihazı NGP'nin çıkış oyunlarından birisi olabileceği de belirtiliyor. Web alan haklarını alan SCEE'den resmi bir açıklama gelene kadar malesef beklemek zorundayız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 14 Dk önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 34 Dk önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 1 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 2 Saat önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler