Back to the Future'ın İlk Bölümü Ücretsiz

26.10.2010 19:32 Alkan Adakaner


 
    Back to the Future, (Geleceğe Dönüş) bir zamanların en ünlü bilim kurgu filmlerinden birisi olarak ün yapmıştı. Bu ünlü film şimdi bir macera oyunu olarak Telltale Games'in ellerinde hayat buluyor.
 
    Bu ünlü serinin oyunu PC, Mac, iPad ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak. 5 bölümden oluşacak oyun öncelikle PC ve Mac platformlarında boy gösterecek. Eğer siz de PC ve Mac sahibiyseniz bu oyunun ilk bölümünü ücretsiz olarak oynama şansınız var.
 
     Oyunun sitesine buradan girip üye olun, üye olduktan sonra size bir kod verilecek. Oyun çıkınca ilk bölümü o kod sayesinde ücretsiz olarak indirebileceksiniz.
 
     Geleceğe Dönüş'ün oyununun ilginç bir konsepti olacağına eminiz. Eğer macera oyunlarını seviyorsanız, oyunun ilk bölümünü oynamanızı kesinlikle öneriyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Back to the Future Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 12 Eylül Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 12 Eylül PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler