Borderlands 2'ye Yeni Güncellemeler Duyuruldu

24.03.2013 19:50 Samet Konuksal


    Gearbox'ın başarılı RPG oyunu Borderlands 2, yeni güncellemelerle birlikte içeriğini genişletmeye devam ediyor. Stüdyo bugün, Borderlands 2 için yeni güncellemelerin müjdesini verdi.
 
    Bugün PAX East'ten gelen duyuruya göre Borderlands 2'ye bir ücretsiz, bir de 5 dolarlık güncelleme sunulacak. Her ikisi de 2 Nisan'da çıkacak olan bu güncellemelerin ücretli olanı oyundaki seviye sınırını 61'e çekiyor. Aynı zamanda bu güncelleme, oyuna yeni bir silah türünü de ekliyor. Oyunun ücretsiz güncellemesindeyse Borderlands 2'yi bitirdikten sonra açabileceğiniz Ultimate Vault Hunter Mode ismindeki bir mod ekleniyor.
 
    Tüm bu güncellemelerin haricinde daha önceden teaser videosu yayınlanan yeni Borderlands 2 karakteri de bugün netleşti. Duyurusu yapılan iki güncellemeye de dahil olmayan bu karakterin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 26 Dk önce Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 1 Saat önce eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor! 2 Saat önce Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler