Crackdown 2'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

15.03.2010 16:03 Ersin Kılıç


 
     Son olarak Microsoft tarafından düzenlenen X10 fuarında yeni detaylarına kavuştuğumuz Crackdown 2'nin çıkış tarihi belli oldu.
 
     X10 fuarından hemen sonra oyunun çıkış tarihi ile ilgili bir dedikodu başlamış ve Crackdown 2'nin Haziran ayında çıkabileceği söylenmişti. Bu dedikoduları hemen sonrasında yalanlayan Ruffian Games, bugün oyunun resmi çıkış tarihini açıkladı.
 
     Pacific City'de aksiyonun dibine vuracağımız Crackdown 2, 9 Temmuz'da İngiltere'deki raflarda yerini alacak. Xbox 360 için özel olarak geliştirilen oyunun yapımcı günlüğü videosuna aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.
 
 
Youtube videosudur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crackdown 2 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Ruffian Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 44 Dk önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 2 Saat önce eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor! 3 Saat önce Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler