Driver'ın Geliştiricisi Wii U Oyunu Hazırlıyor

Driver serisi satış rakamları ile Ubisoft'u memnun etmeyi başarıyor
07.05.2012 19:03 Alkan Adakaner


     Driver serisinin geliştiricisi Nintendo'nun yeni konsolu Wii U için bir oyun hazırlıyor. Ubisoft Reflections'ta yapımcı olarak görev yapan Luis Cascante'nin Linkedin profilindeki bilgiler de bunun kanıtı olarak görülebilir.
 
     Cascante'nin profilinde henüz duyurulmamış bir oyunun 2012 yılı için hazırlandığı belirtiliyor. Belki de Wii U'nun çıkış dönemi için bir Driver oyunu geliştiriliyor olabilir. Yine de şu an ne tür bir oyunun hazırlandığı bilinmiyor.
 
     Nintendo'ya her zaman çok büyük destek veren Ubisoft'un E3 fuarında Nintendo için yeni bir Driver oyunu duyurması muhtemel. Killer Freaks from Outer Space ve Assassin's Creed 3 gibi (Splinter Cell söylentisi de var) önemli oyunlardan sonra Ubisoft eminiz ki çok sayıda oyun duyuracaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler