Guerrilla: Killzone 3 Normalde 8-11 Saat Sürüyor

Kim bitirdiği bir oyunu tekrar oynadığında çok daha kısa sürede bitirmez ki?
06.02.2011 02:31 Alkan Adakaner


      Bir süre önce Killzone 3'ün senaryo modunun 4.5 saat sürdüğü yönünde bir haber yapmıştık. GamesTM adlı sitenin incelemesinde öne sürdüğü bu süreye Killzone 3'ün geliştiricisi Guerrilla Games'ten yanıt geldi.
 
      Oyunun 4.5 saat sürdüğü yönündeki haberlerin tamamen yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu söyleyen firma, GamesTM'in oyunu 4.5 saat olarak açıkladığı sürenin sitenin en iyi zamanı olduğunu söyledi. Yani GamesTM oyunu ilk bitirişinde 4.5 saatlik süreye ulaşamamış.
 
      Guerrilla Games ayrıca oyunun senaryo modunu normal bir şekilde oynadığımızda (ölümler de dahil) 8 ila 11 saat arasında bitirmemizin mümkün olduğunu söylüyor.
 
      Aslında geliştirici firmanın bu açıklaması hiç de şaşırtıcı olmadı, çünkü 4.5 saatte bitecek bir oyun yapmaya (ki bu kadar beklenen ve Sony'nin büyük destek verdiği bir oyun) kendileri bile cesaret edemezdi herhalde.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 10 Dk önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 30 Dk önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 1 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 2 Saat önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler