Halo 4 PC'lere mi Geliyor?

"System requirements forthcoming" belki de sadece bir yazım hatasıdır.
11.09.2012 00:24 Gökhan Yılmaz

 
     Halo 4'ün web sitesinde verilmiş olan açıklamaların en dibinde küçük puntolarla sistem gereksinimlerinin açıklanacağı belirtilmiş. Xbox 360'a özel olarak duyurulan ve neredeyse Xbox'a özel sayılabilecek bir serinin yeni oyununu PC'lerde görebiliriz.
 
     Bir diğer görüş ise oyunun Xbox 360'da ne kadar yer kaplayacağının sistem gereksinimi olarak sayılması. Yani burada, oyunun Xbox 360'larda kaplayacağı yer, sistem gereksinimi olarak görülüyor olabilir. Ama oyunun zaten 8 GB'lık bir yer kaplayacağı belirtilmişti?
 
     Şimdilik net bir bilgi yok fakat Microsoft'un haklarına sahip olduğu Halo 4'ü, yine kendisinin sahip olduğu Windows 8 ile birlikte oyuncuların önüne sürebileceğini düşünmeden edemiyoruz. Bakalım resmi açıklamalar ne olacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 1 Saat önce Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 1 Saat önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 2 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler