JoyGame Yeni Oyunu Magic Cat Story'i Duyurdu

23.02.2015 12:36 Tunahan Safdır


     JoyGame'in yeni oyunu Magic Cat Story ile sihirli kedinizle her bölümde zorlu engelleri aşmak, zor durumdaki arkadaşlarımızı kurtarmak gibi yapabileceğiniz aktiviteler mevcut olacak.


     Özelleştirmelere de sahip olacak oyunda sihirli kedinizi dilediğiniz gibi giydirebilecek, ayarlanabilir zorluk seviyeleriyle kendinize uygun ayarlar yapabilecek, özel güçlendirmeler kullanabilecek ve özel baş düşman savaşları yapabileceksiniz.
    
     Oyun mobil tarafta Android ve iOS platformlarında ve ayrıca Facebook üzerinden de oynanabilecek. Oyunla ilgili gelişmeleri takip etmek ve çıkışıyla birlikte deneyim etmek için bu adresi kullanabilisiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Magic Cat Story Platformlar: Mobil Geliştirici: Joygame Dağıtıcısı: Joygame Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Tomb Raider Oyununun Geliştirilmesinin İyi Gittiği Bildirildi 24 Ağustos Black Myth: Wukong Çıkışıyla Çin'de Playstation 5 Konsolları Tükendi 24 Ağustos Avowed Sanat Yönetmeni: 60 FPS Gibi Bir Zorunluluğumuz Yok 24 Ağustos Valve, Geliştirme Aşamasındaki Deadlock'u Resmi Olarak Tanıttı 24 Ağustos Black Myth: Wukong'dan Büyük Başarı: Üç Günde 10 Milyon Satış! 24 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler