Kazunori Yamauchi'den 3D ve Move'a Yeşil Işık

06.04.2010 10:16 Alkan Adakaner


 
     Gran Turismo serisinin geliştiricisi Polyphony'nin başkanı Kazunori Yamauchi, yeniliklere açık bir firma olduklarını belirtti. Bunun anlamı 3D ve Move desteği olacak gibi görünüyor.
 
      Yamauchi açıklamasında yeniliklere her zaman açık bir firma olduklarını, yeni teknolojileri kullanmanın ilginç olacağını ve bu tür cihazları desteleyecekleri konusunda emin olduğunu söyledi.
 
      Uzun zamandır ertelenen Gran Turismo 5'in ertelenme nedenleri arasında Move ve 3D desteği ile ilgili söylentiler de dolaşıyordu. Polyphony oyunun sürekli ertelenmesi nedeniyle bazı çevrelerde alay konusu olsa da en iyisini yapmak için uğraştıkları düşüncesi ile kendini savunuyor.
 
      Bu yıl piyasaya çıkacağı söylenen Gran Turismo 5 eğer 3D ve Move desteğine sahip olursa daha fazla satabilir.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Tomb Raider Oyununun Geliştirilmesinin İyi Gittiği Bildirildi 24 Ağustos Black Myth: Wukong Çıkışıyla Çin'de Playstation 5 Konsolları Tükendi 24 Ağustos Avowed Sanat Yönetmeni: 60 FPS Gibi Bir Zorunluluğumuz Yok 24 Ağustos Valve, Geliştirme Aşamasındaki Deadlock'u Resmi Olarak Tanıttı 24 Ağustos Black Myth: Wukong'dan Büyük Başarı: Üç Günde 10 Milyon Satış! 24 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler