Mass Effect 2'nin PS3 Versiyonu 'Çok Farklı'

27.09.2010 20:28 Levent Polater

 
 
 
    Bioware, Mass Effect 2'nin PS3 versiyonunun Xbox 360'dakine göre farklı yönleri olacağını söyledi. Bioware kurucusu Greg Zeschuk, Mass Effect'in PS3 versiyonunun "görsel yönden" ve oynanış bakımından farklı olacağını belirtti.
 
    Şubat ayında çıkışını yapacak olan oyunun ilk oyunun konusunun oyuncuya aktarılacağı da verilen bilgiler arasında yer almıştı. 

    Zeschuk PSM3'e verdiği röportajda şu sözlere yer verdi:

   "En önemlisi, PS3'ün çok farklı bir mimari yapısı var. Görsel olarak büyük ihtimalle farklılıklar olacak. Konuyu hangisinin daha güçlü ya da güçsüz olduğu tartışmasına çekmek istemiyorum. Bir oyun yapmak istediğinizde, bunun olabildiğince çok fazla insanın oynamasını istersiniz, o yüzden bu da bizim için büyük bir fırsat olacak."

    "Sanırım biraz farklı bir oynanışa sahip olacak. Demek istediğim, en başından itibaren, farklı bir kontrole sahipsiniz ve bu bile tek başına oyun hissinizi değiştirecek." 
 
 
CVG

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Tomb Raider Oyununun Geliştirilmesinin İyi Gittiği Bildirildi 24 Ağustos Black Myth: Wukong Çıkışıyla Çin'de Playstation 5 Konsolları Tükendi 24 Ağustos Avowed Sanat Yönetmeni: 60 FPS Gibi Bir Zorunluluğumuz Yok 24 Ağustos Valve, Geliştirme Aşamasındaki Deadlock'u Resmi Olarak Tanıttı 24 Ağustos Black Myth: Wukong'dan Büyük Başarı: Üç Günde 10 Milyon Satış! 24 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler