Monster'da Gündem, Masaüstü Bilgisayar Performansında Taşınabilir Oyun Bilgisayarı

17.08.2015 18:56 Tunahan Safdır


     Oyun bilgisayarı seçiminde oyuncuların ilk önce masaüstü bilgisayar ile laptop arasında bir seçim yapması gerekiyor. Kasalar performans açısından laptoplara kıyasla daha üstün olmakla birlikte; laptoplar hem taşınabilirliği hem de kullanım rahatlılığı yüzünden tercih ediliyor. Portatif kullanımı ve maksimum oyun performansını bir araya getiren Monster oyun laptopları ise, her ikisini de isteyen oyuncuların hayalini gerçekleştiriyor.
 
     Uzun Süreli Kullanımlarda Bile Karakteriniz Hep Yanınızda

     İster Call of Duty'de Ghost, ister Elder Scroll dünyasında kendi yaratacağınız bir karakter olun Monster oyun bilgisayarı maksimum oyun deneyimi yaşamanızı amaçlıyor. Maksimum performans vermesinin yanı sıra oyun laptoplarının en büyük sorunu olan ısınma problemine karşı üstün soğutma sistemi ile çözüm üretiyor. İçerisinde bulunan ikili fan sistemi, etkili bir soğutma sağlıyor. Bu sayede uzun süreli kullanımlarda ısınarak kapanma, ekran kartında kasma ve benzeri gibi sorunları yaşamanızı engelleyebilirsiniz.

     Hafif yapısı ve sağlam dış kasası ile hem güvenli hem de kolay bir şekilde taşınabilmesini sağlayan oyun bilgisayarları, uzun süreli dayanan pili ile dış mekanlarda rahat bir şekilde kullanım sağlıyor. Özellikle uzun süreli yolculuklarınızın daha hızlı ve eğlenceli geçmesini sağlayan oyun laptopları, uzun pil ömrü ile kurtarıcınız oluyor.

     Üstün Performansı Oyunlardaki Başarınızı Arttırıyor

     Dust 2'de Awp kullanan, CoD'de hızla yarışan ya da başka FPS veya TPS türü seven oyuncular için özel hazırlanan mat ekranı ile parlak ve ışıklı ortamlarda bile düşmanınızı rahatlıkla görebilmenizi sağlıyor. Ayarlanabilir tuş makrosu sayesinde World of Warcraft, Rift, Wildstar gibi MMORPG'lerin raid, dungeon ya da battleground alanlarında karışık kombinasyonlarınızı tek tuşla kontrol edebilmenizi imkan veriyor. İhtiyaçlarınız doğrultusunda özel olarak bir araya getirilen ve tasarımıyla da dikkatleri üzerinde toplayan gaming laptop çeşitleri oyun deneyiminizi yeni bir boyuta taşıyor.

     İçinde kullanılan işlemci, ekran kartı, ram ve diğer donanımların hepsi birbirleri ile uyumlu olarak seçilen ve titizlikle bir araya getirilen oyun bilgisayarı çeşitleri, oyun zevkini maksimum seviyede tutmasının yanı sıra üstün performansı ile turnuvalardaki başarınızı da arttırmayı hedefliyor. Günümüzün yüksek grafik kartı ve yeni nesil işlemcilere ihtiyaç duyan tüm oyunları rahatlıkla en üst seviyede açabilen bu canavarlar, tüm oyunları en ideal fps aralığında oynamanızı sağlıyor. Oyun içindeki gecikmeleri minimuma indirgeyerek başarınızı arttırıyor.

     Türk mitolojisinde yer alan Abra, Semruk, Tulpar ve Huma isimlerini, oyun laptop modellerinde kullanan Fokus Grup'un ürünlerinden size en uygun olanını rahatlıkla seçebilirsiniz. Dilerseniz de seçtiğiniz model üstünde bellek miktarını yükseltmek için iletişime geçebilir ve seçtiğiniz modeli daha da geliştirebilirsiniz.
 
-BASIN BÜLTENİ

İlgili İçerik Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 7 Dk önce eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor! 1 Saat önce Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler