Nintendo'ya Özel 3. Sonic Oyunu Seneye Çıkacak

04.06.2013 10:38 Alkan Adakaner


    Daha önceki bir haberimizde SEGA'nın Nintendo konsollarına özel olarak hazırladığı 3 Sonic oyununun olduğundan bahsetmiştik. Sega'nın Almanya kanadı ise 3 oyunun da bu yıl piyasaya çıkacağını söylemişti. Sega'nın genel merkezi ise bu durumu yalanladı.
 
    Yapılan açıklamaya göre SEGA'nın Sonic oyunlarından 2 tanesi bu yıl piyasaya çıkacak. Bu oyunların Sonic Lost World ve Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games olduğu söylenmişti. Diğer Sonic oyununun adı ise henüz açıklanmadı, ama seneye piyasaya çıkacağı kesinleşti.
 
   Bu arada  Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games daha önce resmi olarak sadece Wii U için duyurulmuştu; Sega oyunun 3DS'e geleceğini de onayladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Lost World Platformlar: Wii U 3DS PC Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Platform Çıkış Tarihi: 18 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 12 Eylül Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 12 Eylül PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler