PC, Ubisoft'a Neredeyse Konsollar Kadar Fazla Kazandırıyor

11.07.2015 16:08 Samet Konuksal


    Son yıllarda yükselişe geçen PC'deki oyun satışları, Ubisoft'a da olumlu bir katkı sağlamış görünüyor. Son çeyreğindeki gelirlerinin %56'sını dijital satışlara borçlu olan firma, platformlara göre kazanç dağılımını yayınladı.
 
    Belirtilenlere göre Ubisoft, %27 oranıyla beraber en çok PS4'ten kazanıyor. Firmaya gelir sağlayan ikinci platform beklenenlerin aksine Xbox One değil, %23'lük yakın bir oranla PC. Bir sene içerisinde Ubisoft'un kazandığı gelirlerde %14'ten %23'e fırlayan PC'yi mobil platformlar takip ediyor. Xbox One tarafı ise %11'de kalmış.
 
    Görüldüğü üzere PC, Ubisoft'a tekil anlamda neredeyse konsollar kadar fazla kazandırıyor. Toplam oranlarda ise PC'nin Ubisoft'a getirisi, Xbox 360 ile Xbox One'ın toplamından daha fazla. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 56 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler