PS Vita için Yeni Bir Tanıtım Videosu

Bir gün biz de Vita'yı ellerimize alma şansı yakalayacağız
11.11.2011 09:42 Alkan Adakaner

     Playstation Vita 17 Aralık'ta Japonya'da piyasaya çıkıyor. Biz Avrupalı oyuncular ise bu konsol için 22 Şubat'ı beklemek zorunda kalacağız. Japonya çıkışı yaklaştıkça konsolun tanıtım filmleri de daha fazla ortaya çıkmaya başlıyor. Yeni yayınlanan video ile çok sayıda özelliğe yakından bakıyoruz.
 
      Japonya için hazırlanan bu video kullanıcı ara yüzü, sistem saat bilgisi, multiplayer fonksiyonu, sohbet, takvim ve home menüsünün uygulamalarına bakma şansı yakalıyoruz. Tabi cihazın özelliklerinin bunlarla sınırlı olmadığını da belirtelim.
 
     Sadece bir oyun cihazı olmanın ötesine gidecek olan Playstation Vita'nın yeni tanıtım videosu eminim sizi de heyecanlandıracaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 12 Eylül Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 12 Eylül PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler