Quake 4, Haziran'da Yeniden Raflarda Olacak

Yarı insan yarı makine olan bu Strogg ismindeki arkadaşları yakından tanımak için fırsat.
25.04.2012 13:52 Gökhan Yılmaz

 
     FPS tarihinin ünlü serilerinden biri olan Quake, dördüncü oyunuyla PC ve Xbox 360 için 2005 yılında raflardaki yerin almıştı. Raven Software tarafından geliştirilmiş olan oyun bugünlerde yeniden çıkış hazırlıkları yapıyor, peki neden?
 
     Bethesda, Quake 422 Haziran tarihinde PC ve Xbox 360'lar için yeniden kutulu olarak satışa sunacağını duyurdu. Oyunun PC versiyonu aynı zamanda Steam üzerinden 20$'a satılmakta fakat çıkacak olan kutulu sürümlerin ne kadara satılacağı açıklanmadı.
 
     Peki üzerinden yedi yıl geçmiş olan bu oyunun tekrar çıkma sebebi nedir diye soracak olursanız, önemli bir sebebi yok. Yani HD olarak yenilenmiş bir versiyon veya ekstra içeriğe sahip olmayacak. Bethesda'nın yaptığı açıklamaya göre Xbox 360 çıktığında bu oyunu kaçırmış olan oyuncular bu çıkış ile satın alma fırsatı yakalayacaklar. Çünkü Quake 4'ü artık raflarda görmek oldukça zor, bu nedenle de Bethesda yeniden dağıtımını yapacak.
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 19 Dk önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 1 Saat önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 3 Saat önce eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler