Riot Games, LOL Turnuvalarından Para Kazanamıyor

24.08.2013 16:39 Samet Konuksal


    Son yıllarda elektronik spor mücadelelerinin piyasa üzerindeki etkisinin arttığını görüyoruz. Bunu destekleyen oyunlardan birisi de League of Legends oldu. Fakat Riot Games, League of Legends'in LCS turnuvaları adına ilginç bir açıklama yaptı. Belirtilenlere göre Riot, League Championship Series'ten para kazanamıyor.
 
    Riot Games'in eSpor sorumlusu Dustin Beck'in yaptığı açıklamalara göre firmanın LCS'e yaptığı harcamaların karşılığı şimdilik alınamamış. Beck, "Turnuvalara büyük yatırımlar yapıyoruz fakat henüz istediğimiz parayı kazanamadık. Aslında bu yatırım, hayranların futbol maçı veya NBA maçı kalitesinde mücadeleler izlemesi için yapıldı. Yaptığımız şey, takımların, oyuncuların ve destekçilerinin arasında bir rekabet oluşturdu." sözlerini söyledi.
 
    Röportaj sırasında Beck, her ne kadar bu işlerin getirisi olmasa da, üzerinde çalışmanın keyifli bir şey olduğunu söyledi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 24 Dk önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 1 Saat önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 3 Saat önce eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler