Sizce Watch Dogs Filminde Kim Oynamalı?

28.07.2013 02:32 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz sene içerisinde duyurularak dikkatleri üzerine toplayan Watch Dogs, bu senenin büyük merakla beklenen oyunlarından birisi. Önümüzdeki Kasım ayında çıkması beklenen oyun adına daha önce filmle ilgili bazı haberler de almıştık. Film konusu henüz resmileşmese de bu kez Ubisoft soruyor; Watch Dogs'un filmi çekilseydi ana karakteri kimin canlandırmasını isterdiniz?
 
    Firmanın resmi Facebook sayfası üzerinden başlatılan ankette, Tobey Maguire, Henry Cavill, Ryan Gosling, Paul Walker, Tom Cruise, Clive Owen, Robert Downer Jr., Andrew Garfield, Brad Pitt ve Edward Norton isimleri yer alıyor. Bu anketin gerçeğe ne kadar etki edeceği şüpheli bir durum olsa da, oylama sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
    Şu an için oylamada ilk üç isim olarak sırasıyla Tom Cruise, Edward Norton ve Robert Downey Jr.'u görüyoruz. Peki sizce Aiden Pearce karakterine hangi ünlü aktör yakışır?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 98 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 12 Eylül Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 12 Eylül PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler