Steam'de Yıllık İstatistikleriniz Hazır: 2023

19.12.2023 23:29 Mehmet Tandoğan

 
 
PC oyuncularının uğrak noktası olan Steam platformu geçtiğimiz günlerde kişiye özel yıllık istatistikleri paylaştı. Bu istatistiklerle beraber 2023 yılı içerisinde hangi oyunu ne kadar oynadığınızı, hangi oyunlara sahip olduğunuzu ve hangi oyunda ne kadar vakit geçirdiğinizi öğrenebiliyorsunuz.
 
Steam'in ana sayfasından bu istatistiklere ulaşabilirsiniz 
 
 
 
Kişiye özel olarak hazırlanan bu istatistikleri dilediğiniz şekilde arkadaşlarınıza veya herkesle paylaşabiliyorsunuz. Dilediğiniz platformdan paylaşabileceğiniz bu görsellerle beraber elbette arkadaşınızla beraber bir karşılaştırma da yapabiliyorsunuz. 
 
2023 yılı içerisinde hangi oyunlara ne kadar yer verdiğinizi öğrenmek için Steam uygulamasını açabilir ve ana sayfa üzerinden doğrudan görebilirsiniz. Ön panelin içerisinde yer alan bu yıllık özetinize tıklayarak bu zamana kadar neler yaptığınıza bir bakış atabilirsiniz.
 
Kendimden yola çıkacak olursam bu yıl içerisinde 937 başarım elde ettim ve 35 farklı oyunu tam anlamıyla bitirdim. Bunun dışında Cyberpunk 2077 ve Risen gibi oyunlarda da uzunca vakitler geçirdim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
S E V E R A N C E Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 16 Nisan 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 12 Eylül Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 12 Eylül PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler