The Lord of the Rings: Return to Moria Çıkış Tarihi Açıklandı

24.08.2023 21:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını North Beach Games ve geliştiriciliğini Free Range Games'in üstlendiği co-op hayatta kalma oyunu The Lord of the Rings: Return to Moria'nın çıkış tarihi açıklandı. Oyun bu doğrultuda 24 Ekim'de PlayStation 5 ve Epic Games Store üzerinden PC için dijital olarak çıkış yapacak. Oyun bu çıkışının ardından 2024 yılının başlarında Xbox Series konsolları için yayınlanacak. 5 Aralık tarihinde ise PlayStation 5 için fiziksel sürüm oyunculara sunulacak.
 
J.R.R. Tolkien'in Orta Dünya'sından yeni bir deneyim geliyor
 
 
 
J.R.R. Tolkien'in oluşturduğu fantezi dünyası Orta Dünya'nın dördüncü çağında geçen The Lord of the Rings: Return to Moria, cücelerin anavatanları olan Moria'yı geri almak ve buraları tekrardan yaşanabilir kılmak için atıldığı mücadeleyi konu alıyor. Oyunun hikayesi oyuncuları kitapların ötesine götürüyor.
 
Cüce birliğinin kontrolünü ele aldığınız oyunda hazineleri kurtarmak ve buraları eski ihtişamına kavuşturmak umuduyla mücadeleye başlıyorsunuz. Bu kapsamda Moria madenlerinin derinliklerine iniyor ve ekip çalışmasının ne kadar önemli olduğunu anlıyorsunuz. 
 
Orta Dünya temalı The Lord of the Rings: Return to Moria 24 Ekim tarihinde geliyor.
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler