The War Z'nin Yapımcısı Özür Diledi

19.12.2012 14:10 Erkut Köse


   Geçtiğimiz günlerde Steam üzerinden satışa sunulan The War Z'nin açıklama bölümünde yazılanlar birçok oyuncunun kafasını karıştırmıştı hatırlarsanız. Yapımın beta olduğuyla ilgili hiçbir ibare bulunmazken, harita büyüklüğü ve diğer bazı detaylarla yanlış bilgilendirme yapılmış ve gelecekte getirilecek olan özellikler sanki şu anda oyunda mevcutmuş gibi lanse edilmişti.
 
   Dolayısıyla oyunun beta olduğunu bilmeyen ve Steam üzerinden satın alan oyuncular büyük bir tepki göstermişti. Hem Steam forumlarında, hem de Reddit'de açılan konularla dile getirilen bu konuyla ilgili Hammerpoint'ten nihayet bir özür mesajı gönderildi.
 
   Özellikler listesini tekrardan düzenlediklerini ve yeni halde yayına sunduklarını dile getiren yetkililer, ileride gelecek olan özellikleri de ayrı bir bölümde tanıttıklarını belirtti. Ayrıca yanlış bilgilendirmeden dolayı zor duruma düşen oyunculardan da özür diledikleri açıklandı.
 
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Infestation: Survivor Stories Platformlar: PC Geliştirici: Hammerpoint Interactive Dağıtıcısı: Arktos Entertainment Group Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler