Twitch Bu Sefer de Canlı Dizi Yayınlamaya Başlıyor

03.04.2015 20:07 Samet Konuksal


    Oyunların canlı olarak yayınlandığı servis Twitch'in geleceği farklı yerlere doğru şekilleniyor. Geçtiğimiz hafta Ultra Music Festival'in canlı yayınlandığı Twitch'ten bu kez de bir dizi anlaşması geldi.
 
    Yapılan açıklamalara göre Twitch ile HBO, Silicon Valley'in yeni sezonu için bir anlaşma yaptı. Dizinin yeni sezonunun ilk bölümü, 8 Nisan tarihinde televizyonla aynı zamanda Twitch üzerinden de canlı olarak yayınlanacak. Dizinin yayını sırasında Silicon Valley oyuncuları da Twitch'in chat paneli üzerinden soru cevaplayacak. Ayrıca dizinin başlama saatinden önce oyun yayını da yapılacak.
 
    Dizinin 'nerd' programcılar üzerine yoğunlaşan temasına baktığımızda, yayın Twitch üzerinde fazla sırıtmayacaktır. Ancak ileride Twitch bu konuda başka nasıl anlaşmalarla karşımıza çıkar bilemeyiz.
 
Bu arada benden bir not olsun, diziyi izlemenizi tavsiye ederim.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler