VCT 2024 Masters Şanghay'da Büyük Final Belli Oldu!

08.06.2024 23:30 Hamit Can Sayılgan

 
     VCT 2024 Masters Şanghay'da büyük finalin adı belli oldu!  Dünyanın en iyi VALORANT takımlarının Çin'in Şanghay şehrinde mücadele ettiği VALORANT Champions Tour 2024: Masters Şanghay turnuvasının büyük finali Gen.G Esports ile Team Heretics arasında gerçekleşecek.
  
     Temsilcilerimiz Wo0t ve RieNs'in yer aldığı Team Heretics ile G2 Esports, alt tur finalinde karşı karşıya geldi. Galip olan takımın büyük finale yükseleceği karşılaşma 5 maçlık seri formatında oynandı. Bind, Icebox ve Lotus haritasının seçildiği karşılaşmanın sonucunda Team Heretics, 3-0 galibiyet elde ederek adını büyük finale yazdırmayı başardı.
 
Büyük final yarın saat 11:00'da 5 maçlık seri formatında oynanacak.
 
     VCT 2024 Masters Şanghay'da büyük final Gen.G Esports ile Team Heretics arasında gerçekleşecek. Kazanan takım dünyanın en iyi VALORANT takımı ilan edilecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 7 Saat önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 8 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 9 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 10 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler