Wild Arms Bestecisi Bir RPG Üzerinde Çalışıyor

03.09.2010 10:08 Alkan Adakaner


 
     Playstation 2 döneminden beri Wild Arms serisinin bestelerini yapan ve beğeni toplayan Michiko Naruke 1up'taki röportajında şu an için gizli kalması gereken bir RPG oyunu üzerinde çalıştığını söyledi.
 
     Bu rpg oyunu üzerinde çok yoğun çalıştığını ve çok gizli bir proje olduğunu söyleyen besteci, kendisinin de rpg türünün hayranı olduğunu ve bu nedenle elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını sözlerine ekledi.
 
      Bu gizli projenin Wild Arms serisinin yeni üyesine ait olma ihtimali de var, ama Michiko Naruke'nin başka oyunlar üzerinde de çalışmalarının olduğunu biliyoruz. Muhtemelen J-RPG olacak bu oyun uzakdoğu rpg'lerini seven oyuncular tarafından ilgi görecektir, ama Batı'da nasıl karşılanır bunu açıklandığında göreceğiz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler