Wolfenstein II: The New Colossus Switch için 29 Haziran'da Çıkacak

24.04.2018 18:46 Gazali Çetinkaya

 
   Bethesda Softworks, Wolfenstein II: The New Colossus Switch versiyonunun 29 Haziran'da çıkış yapacağını duyurdu.
  

Wolfenstein II'de, Nazi kontrolü altındaki Amerika'ya giderek oradaki direnişçileri örgütlemeye çalışıyorsun. Bu mükemmel birinci şahıs nişancı oyununda, Amerika'nın efsanevi mekanlarında Naziler'le savaşacak, müthiş silahlar toplayacak ve yeni yetenekler kazanarak Nazi cesetleri üzerine basa basa zafere yürüyeceksin. Yıl 1961. Amerika. Nazi Generali Deathshead'e suikast geçici bir zafer havası yarattı, fakat Naziler dünya üzerinde mutlak egemenliklerini sürdürüyor. Adın BJ Blazkowicz, lakabın “Terror-Billy”. Naziler'e kök söktüren, dünyanın son umudu Direniş örgütünün bir üyesisin. Amerika'ya dönüp gördüğün her Nazi'yi öldürmek ve ikinci Amerikan Devrimini ateşlemek için gereken silahlar ve cesaret sadece sende.

 
   MachineGames tarafından geliştirilen first-person shooter oyunu Ekim 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkmıştı.
 
   Switch versiyonu fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MGS Delta: Snake Eater Kalite ve Performans Moduna Sahip Olacak 4 Saat önce Dragon Age The Veilguard İçin Yeni Video Aksiyon Sistemine Odaklanıyoır 5 Saat önce The Stone of Madness 2025'in Başlarında Piyasaya Sürülecek 5 Saat önce KILL KNIGHT 3 Ekim'de Konsollar ve PC için Piyasaya Çıkıyor 5 Saat önce Strateji Oyunu Heroes of Might and Magic: Olden Era, PC için Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler