3DS Ambassador Program Avrupa'da Başladı

3DS orijinal bir ürün olmasına rağmen Nintendo'nun yüzünü pek güldüremedi.
01.09.2011 13:10 Burçin Aygün


     3DS, Nintendo'nun yüksek fiyat politikası sebebi ile ilk çıktığı zamanlarda firmanın beklediği kadar büyük bir satış başarısı yakalayamamıştı. Bunun üzerine Nintendo fiyatlarda indirime gitmiş, bu arada da 3DS'i indirimden önce alanlar için Ambassodor Program adlı bir hediye çalışmasına girmişti. Önceden kayıt yaptıranlar, Avrupa'da ikamet ediyorlarsa bu program dahilinde ücretsiz oyunlarını indirmeye başlayabilirler.

     Oyunlardan bazıları NES klasikleri sayılan Super Mario Bros., Donkey Kong Jr.,The Legend of Zelda, The Legend of Zelda II: The Adventure of Link, Metroid, Balloon Fight, Wrecking Crew, Mario & Yoshi, Ice Climber ve NES Open Tournament Golf şeklinde. Oyunlara ulaşmak için eShop'a giriş yapıp, ayarlar sekmesinden indirilmiş oyunlar bölümüne bakmanız gerekiyor. Ücretsiz oyunlarınıza bu şekilde ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler