Aliens: Colonial Marines Wii U Hala Geliştiriliyor

23.03.2013 09:42 Alkan Adakaner


    Aliens: Colonial Marines PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkışını yapmıştı. Oyunun bu sürümlerinin teknik yönden çok büyük eksikliklere sahip olması sonrası Gearbox Software'e büyük eleştiriler gelmişti. Anlaşılan Wii U sürümünün hala piyasaya çıkmamasının nedenlerinden bir tanesi de bu eksikliklerin oyunculara yansıtılmak istenmemesi.
 
     Gearbox patronu Randy Pitchford'un açıklamasına göre oyunun Wii U sürümünü geliştiren Demiurge Studios hala oyun üzerinde çalışmaya devam ediyor ve şu ana kadar harika bir iş çıkarmışlar. 
 
    Tabi Gearbox Software'in oyunu aslında kendisinin geliştirmeyip başka stüdyolara devrederek SEGA'yı resmen dolandırmasından sonra Randy Pitchford'un sözlerine inanmak pek de kolay olmayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens: Colonial Marines Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler