Aliens: Colonial Marines Wii U'da Daha İyi

Ham yapaaaarrr
25.05.2012 14:43 Alkan Adakaner


     Nintendo Wii U için çok sayıda 3. parti oyun hazırlanıyor. Bunlar arasında Aliens: Colonial Marines de var ve bu oyun Wii U'da diğer konsollardakinden (Playstation 3 ve Xbox 360) daha iyi görünecek; en azından Gearbox Software'in açıklamaları bu şekilde.
 
      Gearbox’tan Brian Burleson'ın açıklamalarına göre Wii U'nun daha modern olan teknolojisi geliştirici firmaya daha iyi grafikler sunma imkanı veriyormuş. Burleson; yine de oyunun Wii U sürümü için beklememizi ve kendilerine güvenmemizi istiyor.
 
      Yayıncı Sega'nın yetkilileri ise Wii U'nun özel kontrol sistemi, yani tablet kontrolcüsü sayesinde oyunu hiç duraksamadan, rahatlıkla oynayabileceğimizi belirtiyorlar. Yani daha iyi grafik ve kontrol Aliens: Colonial Marines'in Wii U sürümünü önplana çıkaracaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens: Colonial Marines Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler