Anarchy Reigns'in Yeni Karakteri Zero Göründü

Zero, kılıçları ve kıyafetiyle oldukça havalı bir görünümde.
01.02.2011 17:32 Levent Polater

 
    SEGA ve Platinum Games, geçtiğimiz gün duyurulan Anarchy Reigns için neredeyse her güne yeni bir bilgi, ekran görüntüsü veya video sıkıştırıyorlar.
 
    Dün oyundaki Sasha adlı bayan karakterin videosu görülmüştü. Bugün ise Zero'nun günü. Zero için SEGA yeni ekran görüntüleri yayınladı. Zero hakkında bilgi de verildiği görülüyor; 26 yaşındaki Zero, Onimaru ve Juzumaru adında 2 katana (Japon kılıcı) elinde bulunduruyor.

    Zero ile ilgili yayınlanan ilk ekran görüntülerini aşağıda görebilirsiniz. Gerçekten havalı bir karaktere benziyor. Sonbahar aylarında çıkacağı belirtilen Anarchy Reigns, PS3 ve Xbox 360'a göz kırpıyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anarchy Reigns Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Finalinin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Street Fighter 6 Satışları Dört Milyona Ulaştı 07 Eylül Silent Hill 2 Remake'in İlk 90 Dakika Oynanış İçeriği Ortaya Çıktı 07 Eylül Earth Defense Force 6'nın Güncel Satış Sayısı Belli Oldu 07 Eylül Looney Tunes: Wacky World of Sports Çıkış Tarihi Belli Oldu 07 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler