Assassin's Creed 3 İçin Memnuniyet Anketi

01.12.2012 14:50 Samet Konuksal


    Assassin's Creed serisinin bu seneki çıkan oyunu Assassin's Creed 3, seriye yakışır bir çizgide karşımıza çıkmıştı. Oyunun yapımcı ve yayıncısı Ubisoft, Assassin's Creed 3 için memnuniyet anketi yapmaya başladı.
 
    Serinin oyuncuları arasından seçilen bazı isimlere yollanan ankette, "Bu oyun önümüzdeki sene çıksaydı, bir sonraki Assassin's Creed oyunu adıyla satın alır mıydınız?" sorusu yer alıyor. Ayrıca bu ankette Ubisoft, bazı yeni özellikleri listeleyip bu ankete katılan oyunculara özellikleri oylamasını istemiş. Bu özellikler arasında görebildiğimiz kadarıyla, senaryo sırasında aniden oyunumuzu co-op moduna açabilmemiz yer alıyor.
 
    Son olarak bu ankette, Assassin's Creed 3 oyuncularından verilen bazı oyunları oylamaları isteniyor. Sitelerde yayınlanan görüntülere göre bu oyunlardan birisi PS3'e çıkan Uncharted 3: Drake's Deception.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler