Avrupalı PS3 Sahipleri Netflix'e Kavuşmaya Başladı

Netflix servisi Avrupa'da sadece PS3 kullanıcılarını değil; PC, Mav ve mobil cihazl kullanıcılarını da ilgilendiriyor
07.01.2012 10:58 Alkan Adakaner

     Amerika'nın en ünlü dijital film izleme (aslında kutulu olarak da yolluyorlar) servisi olan Netflix Avrupalı Playstation 3 kullanıcılarının hizmetine sunulmaya başlandı. Şu an için İngiltere ve İrlanda'daki oyuncular bu servisi kullanabiliyor.
 
      Bu bölgelerdeki oyuncular 13 mb'lık bir dosyayı indirdikten sonra Playstation 3'lerinde çok uygun bir ücret karşılığında (en azından Amerika'da çok uygun fiyatı var) film, dizi, tv şovlarını izleyebiliyorlar.
 
       Çok büyük bir film kütüphanesi olan Netflix Amerika'da Xbox 360 ve Wii için de servis sunuyor. Avrupa'da servisin ortakları arasında BBC, Lionsgate ve MGM gibi dev şirketlerin bulunduğunu hatırlatalım. Umarım bu harika servisi bir gün ülkemizde de kullanma şansı yakalarız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler