Batman: Arkham City'den Yeni Bir Sanatsal Çalışma

Hepiniz birlikte gelin, tek tek gelince çok kolay oluyor
11.01.2011 10:57 Alkan Adakaner


    Batman: Arkham Asylum harika bir oyundu. Rocksteady Studios hiç kimsenin beklemediği kadar iyi bir oyunla karşımıza çıkmıştı. Şimdi onlardan beklentilerimiz oldukça yüksek.
 
     Son dönemlerde hakkında fazla bilgi alamadığımız oyundan yeni bir sanatsal çalışma yayınlandı. Bu çalışmada Batman'i yağmurlu bir havada bir çatıda görüyoruz. Pelerini rüzgarda savrulmasa onu fark etmek çok da kolay değil.
 
     Oyunun facebook sayfasında yayınlanan bu sanatsal çalışmanın Batman'in karizmasına yakışan oldukça hoş bir havası olduğunu söylemeliyim.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 3 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 4 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 6 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 7 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler