Birinci Şahıs Hayatta Kalma Oyunu Among the Trolls, PC için Duyuruldu

18.05.2022 09:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı 505 Games ve geliştirici Forbidden Studios, PC için birinci şahıs hayatta kalma aksiyon macera oyunu Among the Trolls'ü duyurdu. Oyun, 2022 yılı içerisinde Steam üzerinden Erken Erişim olarak yayınlanacak.
 
Among the Trolls, Finlandiya ormanlarında geçen ve garip gizemlerin yer aldığın birinci şahıs, hayatta kalma, aksiyon-macera oyunu. 
 
ABD'den Finlandiya'ya büyükanne ve büyükbabalarını ziyaret etmek için yola koyulan, Alex veya Anna olarak oynuyorsunuz. Buraya vardığınızda kulübenin terk edildiğini ve büyükanne ve büyükbabanızın ortadan kaybolduğunu öğreniyorsunuz. 
 
Fin mitolojisinin doğaüstü yaratıkları ile uğraşarak, kayıp büyükanne ve büyükbabanızı bulmak için bir maceraya atılın. Bu vahşi doğada nasıl hayatta kalacağınızı öğrenin. Büyükbabanızın ayak izlerini takip edin ve içinizdeki maceracıyı keşfedin.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1675260/Among_the_Trolls/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 18 Dk önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 2 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 3 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 3 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler