Bloodborne'un Alpha Testinin Boyutu + Alpha Takvimi

30.09.2014 18:17 Tunahan Başol


     Bir süre önce duyurulan ve yarın başlayacak olan Bloodborne'un alpha testi için daviteyeler gönderiledursun, oyunun test sürümünü edinen oyuncular, alpha testine katılacak olan sınırlı sayıdaki oyuncu için test sürümünün boyutunu açıkladılar.
 
     Eğer bir davetiyeniz varsa, Bloodborne'u test etmek için 3.7 GB'lık bir veri indirmeniz gerekiyor. Ayrıca aşağıda test sürecine ait bir takvim de bulunmakta.
 
     Aramızda bu şanslı oyuncular arasında yer alan var mı?
 

NOT: CET (Central European Time), Türkiye saatinden bir saat geridir. Bu yüzden testler ülkemiz için 20:00'da başlayıp, 23:00'da bitecektir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodborne Platformlar: PS4 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
SNK vs. Capcom: SVC CHAOS PS4, Switch ve PC için Duyuruldu 5 Dk önce Assassin's Creed Oyunlarının Çıkış Tarihine ve Kronolojiye Göre Sırası 23 Dk önce Aksiyon Oyunu Wuthering Waves, PS5'e Geliyor 26 Dk önce DEVIATOR, 2 Ağustos'ta Erken Erişim Olarak Çıkıyor 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim İçin Yeni Mod Gemileri Ekliyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler