Darkstalkers İsteyenlerin Sayısı 100.000'i Geçti

Darkstalkers, Capcom'un beğenilen dövüş oyunları arasında bulunuyor
24.03.2011 15:12 Alkan Adakaner


      Dövüş oyunları denilince akla ilk gelen firmalardan olan Capcom, son dönemlerde Street Fighter 4 ve Marvel vs Capcom 3 gibi oyunlarla karşımıza çıkmıştı. Şu sıralar Street Fighter vs Tekken üzerinde çalışan firma bir Darkstalkers oyunu yapabilir mi?
 
     Street Fighter oyunlarının da yönetmeni olan Yoshinori Ono, eğer yoğun talep olursa Capcom'un yeni Darkstalkers oyununu destekleyeceğini söylemişti. İşte şimdi serinin yeni bir oyununu talep edenlerin sayısı 100.000'e ulaştı.
 
       Yoshinori Ono'ya göre bu rakam hala 1 milyondan çok uzak ve oyuncuların daha çok istek göndermesi gerekiyor. Şimdilik bu rakama ulaşmak kolay değil, ama ileride ne olacağı belli olmaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter IV Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler