Deste Kurma Roguelite Oyunu Griftlands Erken Erişime Açıldı

14.06.2020 20:18 Gazali Çetinkaya

 
Geliştiriciliğini Klei Entertainment'ın yaptığı deste kurma roguelite oyunu Griftlands bugün Epic Games Store ve Steam üzerinde erken erişime açıldı.

İki platformda da %15 indirimle 21,25 TL.

Griftlands müzakere yaptığınız, savaştığınız, çaldığınız veya yolunuza devam etmek için başkalarını ikna ettiğiniz roguelite unsurlara sahip bir deste kurma oyunu.

Erken erişim sürümü Sal veya Rook olmak üzere iki oynanabilir karakter içeriyor. Sal, kâr ve intikam peşinde olan bir maceracı. Rook, kendi amacına ulaşmaya çalışan, yaşlı bir casus. Tam sürüm üçüncü oynanabilir karakter ve daha fazlasını içerecek. 6 - 12 ay arasında erken erişimde kalması planlanıyor.

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Griftlands Platformlar: PC Geliştirici: Klei Entertainment Dağıtıcısı: Klei Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler