Detroit: Become Human'ın Yapımı Tamamlandı, Demo Yarın Çıkacak

23.04.2018 17:25 Gazali Çetinkaya

 
   Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Quantic Dream Detroit: Become Human'ın gold statüsüne ulaştığını duyurdu. Bu da demek oluyor ki oyunun yapımı tamamlandı ve oyun herhangi bir erteleme almadan çıkışını gerçekleştirecek.
 
   Ayrıca yarın, 24 Nisan tarihinde, Detroit: Become Human için oynanabilir bir demo yayınlanacağı da duyuruldu. Demoda oyunun ilk sahnesi “Hostage” oynanabilir olacak.
 
   Detroit: Become Human 25 Mayıs'ta PlayStation 4 için çıkacak. Dijital Deluxe Sürüm şu anda PlayStation Store'da 209,00 TL fiyat ile ön siparişte. Ön sipariş bonuşları şu şekilde:

• Heavy Rain PS4 Versiyonu
• Dijital sanat kitabı.
• Dijital Deluxe Oyun Müzikleri.
• Avatarlar.
• Cyber Life ve Ana Karakter PS4 dinamik temaları.

   Demo için yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Detroit: Become Human Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler