Dishonored'ta 40.000 Yazılı Sözcük Var

Dishonored ana karakteriyle de beğeni toplamıştı
15.11.2012 08:24 Alkan Adakaner


      Dishonored belki senaryo olarak çok üst düzeyde bir oyun değil, ama oyunu sunumu ve diyalogları genel olarak büyük beğeni topluyor. PC Gamer tarafından yapılan açıklamaya göre oyunda 40.000 yazılı sözcük bulunuyor. Bunun yanında 90.000 adet de seslendirmesi yapılmış sözcük varmış.
 
      Geliştirici stüdyo Dishonored'ın diyaloglarında Herman Melville, Mervyn Peake, Thomas Burke, Charles Dickens, H. P. Lovecraft, Michael Moorcock ve Neil Gaiman gibi yazarların yanı sıra Gangs of New York, Perfume ve Anonymous gibi filmlerden de etkilenmiş.
 
     Son dönemlerin en özgün oyunlarından biri olan Dishonored'ın sağlam temellerinin de böylece nereden geldiğini öğrenmiş olduk. Arkane Studios umarız bu başarılı oyunun dünyasını daha da genişletir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dishonored Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler