Dreamcast Collection PC ve Xbox 360'a Geliyor

Dreamcast bekkenilen satış rakamına ulaşamamasına rağmen oyun dünyasına bir çok yenilik kazandırmıştı
14.01.2011 08:23 Alkan Adakaner


    Sega, Dreamcast döneminde mükemmel oyunlar geliştiriyordu. Bunların bir kısmı efsane yapımlar olmayı başardı ve günümüzde bile bu oyunları oynamayı isteyen oyuncular var.
 
    2011'in Yaz aylarına kadar 20 civarında Dreamcast oyununu oyunculara sunacağını söyleyen Sega bunun için ilk adımını attı ve Dreamcast Collection resmi olarak duyurdu.
 
    25 Şubat'ta PC ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan Dreamcast Collection'da 4 oyun bulunacak. Bunlar Sonic Adventure; Crazy Taxi; SEGA Bass Fishing ve Space Channel 5: Part 2 olarak açıklandı.

    Umarız ileride Jet Set Radio ve Shenmue gibi önemli Dreamcast oyunlarını da PC ve konsollarımızda görme şansı yakalarız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreamcast Collection Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 2 Dk önce Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 1 Saat önce Yeni Assassin’s Creed Shadows Videosu Atmosferi Detaylandırıyor 2 Saat önce Dota 2 The International 2024 Şampiyonu Team Liquid Oldu! 2 Saat önce Yeni Dragon’s Dogma 2 Modu Silahlara Benzersiz Efektler Ekliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler