Fallout: New Vegas Avrupa'da Namco-Bandai'nin

29.01.2010 17:30 Alkan Adakaner

 
Fallout: New Vegas ile ilgili ayrıntılar henüz ortaya çıkmasa da oyunun Avrupa'daki dağıtımcısı ortaya çıktı.
 
Japon kökenli bir firma olan Namco-Bandai'nin Fallout: New Vegas'ın en azından Avrupa'daki dağıtımcısı olacak olması oldukça şaşırtıcı.
 
Zenimax Avrupa'dan Sean Brennan tarafından yapılan açıklamada Namco-Bandai ile yapılan ortaklıktan duyulan memnuniyetten dile getirildi. Brennan; Namco-Bandai ile Fallout 3: Game of the Year Edition'dan beri iyi ilişkileri olduğunu da vurguladı.
 
Fallout: New Vegas PC, PS3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak ve 11 Şubat'ta Official Xbox Magazine tarafından ilk ayrıntılarının verilmesi bekleniyor.
 
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler