Final Fantasy 8, Avrupa'ya Geliyor

16.12.2009 14:10 Ersin Kılıç

 
Final Fantasy 8, geçtiğimiz Eylül ayında Japonya PSN için Playstation Klasikleri uygulaması kapsamında yayınlanmıştı. FF7'den sonra ilgi ile karşılanan sekizinci oyun Avrupa'ya da geliyor.
 
Sony yaptığı açıklama ile oyunun Avrupa'ya da geleceğini doğruladı. yayınlanma tarihi ile ilgili ise şu an için bir bilgi vermeyen Sony, sadece yakında ifadesini kullandı.
 
Squall ve Rinoa karakterleri üzerine kurulu olan Final Fantasy 8, serinin en beğenilen oyunları arasında yer alıyor. Özellikle işlediği konu, aşk teması ve savaş sistemi ile farklı bir tarz yaratan oyundaki Guardian Force sistemi de oldukça detaylı olmasına rağmen beğeni toplamıştı.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler