Final Fantasy VII: Ever Crisis Kapalı Beta Testi 2023 Yazına Ertelendi

12.12.2022 21:54 Umut Tandoğan

 
 
Square Enix, Final Fantasy VII: Ever Crisis'in kapalı beta testini önceden planlanan 2022 yılından 2023 yazına ertelediğini duyurdu.  Ek olarak yeni bir fragman da yayınlandı.
 
Final Fantasy VII: Ever Crisis, oyuncuların Final Fantasy VII dünyasını ve orijinal Final Fantasy VII de dahil olmak üzere serinin hikayelerini deneyimleyebilecek iOS ve Android için sunulan tek oyunculu bir aksiyon rol yapma oyunu.

Final Fantasy VII: Ever Crisis, grafik açısından oyuncuları tatmin edecek türden bir yapım olarak karşımıza çıkacak. Bunun yanı sıra yalnızca orijinal oyundaki hikayeyi değil aynı zamanda yan oyunlarda yer alan hikayeleri de kapsayacak. Oyun, uygulama içi satın alımlarla beraber oynaması ücretsiz olacak.
 
Fragman Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler