GeForce Now Kütüphanesine 4 Yeni Oyun Ekleniyor

24.06.2024 11:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Nvidia tarafından kullanıcılara sunulan bulut oyun platformu GeForce Now (GAME+) için yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Bildiğiniz üzere kütüphane dahilinde belirli oyunlar bulunuyor ve bu oyunları istediğiniz şekilde herhangi bir sistem gerektirmeden sadece sabit bir internet bağlantısı ile oynayabiliyorsunuz.
 
GeForce Now kütüphanesi genişliyor
 
 
 
Çeşitli abonelik seçenekleri ile karşımıza çıkan GeForce Now, kullanıcılara belirli dönemlerde yeni oyunlar sunmaya ve kütüphanesini genişletmeye devam ediyor. Şimdi ise 4 farklı oyunun hizmete dahil olacağını hatta bazılarının dahil olduğunu aktarabiliyoruz. Bu oyunlara bakacak olursak:
 
- Still Wakes the Deep (Steam, Xbox, PC Game Pass - 18 Haziran)
- Skye: The Misty Isle (Steam'de yeni yayınlandı - 19 Haziran)
- As Dusk Falls (Steam ve Xbox, PC Game Pass)
- Tell Me Why (Steam ve Xbox, PC Game Pass)
 
Hizmet genelindeki fiyatlara bakacak olursak aylık 340 Türk Lirası ile bulut oyun deneyiminden yararlanabiliyorsunuz. Diğer taraftan 3 ay, 6 ay ve 12 aylık Premium paket seçenekleri de bulunuyor. 3 aylık abonelik fiyatı 800 TL, 6 aylık abonelik fiyatı 1580 TL, 12 aylık paket ise 2880 TL'den karşımıza çıkıyor. Üstelik haftalık paketler de yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 14 Dk önce Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 2 Saat önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 3 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler