Gelecek Nesildeki Konsollar Farklı Olmalı Yoksa...

Ne dersiniz, Apple bir gün mobil oyunculuktan daha ileriye gider mi? (Sahte tasarım)
09.03.2012 17:59 Samet Konuksal


     Game Developers Conference haftasını oldukça etkili yaşayan Epic Games, sunduğu görsellerle birlikte herkesi büyüledi. Haliyle oyun motoru üreten bir firma olunca, yeni nesil cihazlarla olabildiğince yakın temasta olan Epic Games, bu konuda üreticileri de epey uyarmış.
 
     Epic Games'den Mark Rein'in CVG sitesine yaptığı açıklamada Rein, "Firmalar yeni nesil konsol projelerinde sistemler açısından olabildiğince yenilikçi davranmalı. Samaritan demosu aslında bu üreticilere açık mektup gibiydi. Bu konuda firmalara biz de baskı yapıyoruz çünkü bu gidişle Apple konsol firmalarını tokatlamaya gelecek." şeklinde konuştu.
 
     Mark Rein'e göre Apple'ın iPhone, iPad gibi cihazlarıyla epey ilerlettiği mobil oyunculuk ileride konsollara dert olabilir. Tabi bu konuda Apple'ın kısıtlı ürün, daha yüksek yoğunlaşmayla var olması, konsollar için gerçekten de bir tehdit.
 

İlgili İçerik Yorumlar 50 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake'ten 3 Saatlik Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 15 Dk önce GİST 2024 Fuarı Yerli Yapım Standında Neler Var? 1 Saat önce Krafton Yeni Oyunlarını G-Star 2024 Oyun Fuarında Duyuracak! 2 Saat önce Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler