GoW: Ghost of Sparta'nın Demosu Bugün US PSN'de

28.09.2010 13:33 Ersin Kılıç


 
     Kratos'u özleyen var mı? Mart ayında çıkan üçüncü oyunu ile Kratos ana hikayesine mükemmel bir nokta koymuştu. God of War 3'ün hemen sonrasında ise hikayenin öncesini anlatan Ghost of Sparta'nın duyurusu ile karşılaşmıştık.
 
     Bugün yapılan açıklama ile God of War: Ghost of Sparta'nın demosunun bugün çıkacağı belirtildi. PSN'de bugün içerisinde yayınlanacak olan bu demoyu ise sadece Amerikan hesaplı PSN kullanıcıları deneyebilecek. Avrupa PSN için henüz bu konuda bir açıklama yapılmış değil. buna rağmen haftalık güncelleme ile birlikte yarın yayınlanabileceği tahmin ediliyor.
 
     Oyunun demosu iki hafta önce PS Plus kullanıcılarının beğenisine sunulmuştu. God of War : Ghost of Sparta, 2 Kasım'da Amerika çıkışını gerçekleştirecek.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War: Ghost of Sparta Platformlar: PSP Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler